etiket vlierbloesem siroop logo
5 sterren heuvellandschap

Als je de lange slingerende oprijlaan van de Hof oprijdt, ervaar je onmiddellijk de rust en natuur om je heen. De 1,5 ha grote buitenhof van de hof is onderdeel van het 5 sterren Heuvellandschap. Op het riante terras van de hof heb je een prachtig uitzicht op de Fromberg en het Geuldal. In de grote buitenhof kun je heerlijk rondwandelen, op een bankje genieten van het uitzicht, door de moestuinen of fruitgaard struinen, ouderwets touwtrekken of een breakout organiseren tijdens een teambuilding. Of trek je wandelschoenen aan en loop via de holle weg een van de vele wandelroutes die hier passeren. Voor de kinderen is er een grote speelweide en een speelhuisje met schommels en glijbaan. De twee Quessantschaapjes houden van kinderhandjes vol vers brood. Soms hoor je de nachtegaal of zijn neefje de roodstaart en als je geluk hebt zie je een van de dassen die hier regelmatig rondscharrelen.

hof de brulle icoon12
Moestuin

Het buitenterrein wordt beheerd door eigenaar Bertie met tuinman Jo, die opgroeide op Hof de Brulle. Soms worden ze geholpen door vrijwilligers die het heerlijk vinden om in de tuinen te vertoeven.  Samen werken ze het hele jaar toe naar de lekkerste oogst. In de zomer komen we om in fruit uit onze boomgaarden en groenten uit de moestuinen. En zelfs in de winter kunnen gasten genieten van producten die rechtstreeks van het eigen terrein af komen.

hof de brulle icoon11
Fruitboomgaard

De buitenhof van Hof de Brulle is een mooi voorbeeld en een Limburgs cultuurlandschap: weilanden met grote hoogstamfruitbomen, omzoomd met meidoornhagen. De oprijlaan slingert vanuit de holleweg langs bosjes, struweel en de twee hoogstamgaarden. We zijn trots op onze 24 bomen die, als je het ons vraagt, het lekkerste fruit geven. Verschillende soorten appels, peren, kersen en pruimen worden elk jaar gegeten maar ook verwerkt tot sappen en jams zodat we er tot diep in de winter van kunnen genieten.

etiket walnotenolie
Walnoten

Je komt er niet omheen, de gigantische walnotenbomen langs de oprijlaan staan de wacht op ons terrein. Elk najaar vallen er honderden kilo’s walnoten op de grond. We kraken en persen ze tot er een heerlijk zachte walnootolie ontstaat. Puur natuur.