Puur van de hof

Het buitenterrein wordt beheerd door Dominique. Samen met tuinman Jo, die opgroeide op Hof de Brulle, werken ze het hele jaar toe naar de lekkerste oogst. In de zomer komen we om in fruit uit onze boomgaarden en groenten uit de moestuinen. En zelfs in de winter kunnen we onze gasten laten genieten van producten die rechtstreeks van ons eigen terrein af komen. Wekelijks varieert ons aanbod aan groente en fruit. Wil je ook meegenieten van onze oogst? Voor meer informatie en het plaatsen van bestellingen kun je mailen naar info@brons-groen.nl.

Moestuin

Sinds 2017 is Dominique actief op het terrein van Hof de Brulle. Vanuit de ruim 500 vierkante meter moestuin wordt jaarrond biologisch plant en zaaigoed verbouwd. De oogst is de basis van zijn catering bedrijf, samen met producten uit de regio kookt hij heerlijke maaltijden. Hij geniet er van om de planten te zien groeien en mensen te laten genieten van de oogst.

Fruitboomgaard

Op Hof de Brulle vind je het oer Limburgse weidelandschap met hoogstamfruit en meidoornhagen. We zijn trots op onze 24 bomen die, als je het ons vraagt, het lekkerste fruit geven. Verschillende soorten appels, peren, kersen en pruimen worden elk jaar gegeten maar ook verwerkt tot sappen en jams zodat we er tot diep in de winter van kunnen genieten.

Walnoten

Je komt er niet omheen, de gigantische walnotenbomen langs de oprijlaan staan de wacht op ons terrein. Elk najaar vallen er honderden kilo’s walnoten op de grond. We kraken en persen ze tot er een heerlijk zachte walnootolie ontstaat. Puur natuur.