hof de brulle icoon10
werkvakantie

Hoe fijn is het als je op een bijzondere locatie in Limburg op werkvakantie kunt gaan? Niet in een standaard hotel, maar in een ruim vijf eeuwen oude hoeve. Bij Hof de Brulle hebben wij het totaalpakket om vakantie en werk te combineren. Je bent afgesloten van de bewoonde wereld en alle bijkomende drukte. Op Hof de Brulle kun je vergaderen, brainstormen en loungen om teambuilding en energie in je team aan te wakkeren. Wij hebben alle faciliteiten die nodig zijn. Zo hebben we twee zalen voor circa 35 personen. Voor presentaties kunnen wij de vide tussen de twee zalen ombouwen tot een heus mini-podium waarop je je collega’s in de ‘spotlights’ kunt zetten. Je huurt onze hof in z’n geheel, per dagdeel, met of zonder overnachting. Ben je nu geïnteresseerd om jouw en je team uit te dagen, maar ook wat ontspanning te gunnen? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we iets voor jou en je team kunnen betekenen.

Buiten vergaderen
Werken of vakantie?

Ontspannen en toch actief bezig zijn met het werk. Bij Hof de Brulle is het mogelijk door werk en vakantie te combineren voor jou en je team. Je laat de dagelijkse drukte even achter je. Geen standaard kamers of conferentiezaal, maar een ruim vijf eeuwen oude hoeve die inspireert en aanzet tot creatie. Het hele pand en de 1,5 ha grote buitenhof is helemaal van jou en je teamgenoten. Er is genoeg ruimte voor een goed gesprek: aan de vergadertafel, bij het haardvuur, of hangend aan een van de kooktafels.  Het behalen van de werkgerelateerde doelen blijft centraal staan, maar hiernaast levert het nog meer. Positieve energie, goede gesprekken, rust en inspiratie en het genieten van de omgeving. Ontspanning en focus gaan bij Hof de Brulle goed samen door middel van een werkvakantie.

Werkvakantie bij Hof de Brulle

Hof de Brulle herbergt een zeer ruime (meer dan 500 m2) vakantiewoning voor 26 personen met een professioneel kookatelier, een grote lounge met haard, twee sfeervolle workshopruimtes en 12 kamers. Struin door onze moestuinen en gaarden en laat je inspireren. Het is een perfect plek om te vergaderen in Zuid-Limburg Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten voor vakantie, maar ook voor werk en ontspanning. Denk bijvoorbeeld aan Yoga weekend, mindfulness weekenden, teambuilding of als retraite . Voor kleineschalige bijeenkomsten, vergaderingen, workshops en vergaderen is het de perfecte locatie.

De huidige eigenaren hebben het pand gedurende 10 jaar met veel liefde gerenoveerd en het omliggend cultuurlandschap hersteld. De transformatie van de oude carréhoeve was ingrijpend, maar de karakteristieke eigenschapen zijn behouden. Het 1,5 ha grote terrein nodigt uit om in alle vroegte te dauwtrappen.