hof de brulle icoon6
hof de brulle icoon6
Arrangementen

Wil je tijdens je helemaal niets doen, je lekker laten verwennen en aanschuiven aan een mooi gedekte dis? Uiteraard bieden wij maatwerk. Wij bieden een aantal arrangementen aan  en passen ons menu graag aan je wensen aan.

Alle arrangementen zijn beschikbaar vanaf 12 personen

Ontbijt

Begin je dag met de geur van vers brood en jus d’orange, beleg van de slager, eitjes van onze hof, muesli, yoghurt en fruit. De koffie wordt voor je gezet en de thee getrokken.

16.50 per persoon

Bourgondische lunch

Bourgondisch genieten met vers brood, diverse soorten beleg van de slager, zelfgemaakte jam, kaas van de boer uit Reijmerstok, soep en salade, fruit, zuivel, koffie en thee. Ook een lunchpakket kan via ons worden verzorgd.

Vanaf 22,50 per persoon

Bourgondisch diner

Schuif aan en laat anderen het werk doen, er kan gekozen worden voor een Bourgondisch diner. Het menu wordt in overleg bepaald, ook voor vegetarische maaltijden draaien wij onze hand niet om.

2-gangen vanaf 29.50 per persoon
3-gangen vanaf 35.50 per persoon

4-gangen vanaf 42,50 per persoon

Wil je een echte chef op lokatie? Dat kan. Wij werken samen met een aantal zeer ervaren en eigentijdse koks. Vanaf € 60 per persoon komen ze heerlijk voor je koken en mag je het hele kookproces van dichtbij volgen. Wil je echt helemaal niets doen? Dan adviseren we je ook een bedieningsmedewerker of een afwashulp in te huren voor € 27,50 per uur.

Kookworkshop

Trek zelf de koksbuis aan! Een professionele chef begeleidt jullie tijdens het maken van 2-, 3-, of 4-gangen diner. Snijtechnieken, bereidingswijzen en kooktechnieken passeren de revue. Na de workshop ga je aan tafel om te genieten en de recepten krijg je mee naar huis.

Vanaf 65 per persoon

Borrel met lokale lekkernijen

Lokale producten zijn het lekkerst, ze zijn vers en van goede kwaliteit. De wijnen, bieren en hapjes komen allemaal uit de regio. Zo kunnen jullie bij aankomst of na een lange dag vergaderen samen genieten van al het moois dat Limburg ons te bieden heeft.

Vanaf 17.50 per persoon

Huur BBQ, Grillplaten, Green Egg

Je kunt een grote houtskoolBBQ (gratis) bij ons reserveren en 2 Pyron vuurkorven. Verder kun je het volgende bij ons huren.
– gasBBQ € 15 incl. gas excl. schoonmaak € 25
– Pyron Teriyaki grillplaat € 5 excl. hout en schoonmaak

Bijkomende kosten

Alle maaltijden worden in buffetvorm gepresenteerd. Alle prijzen zijn excl. 9% BTW.