hof de brulle icoon6
hof de brulle icoon6
Arrangementen

Wil je tijdens je helemaal niets doen, je lekker laten verwennen en aanschuiven aan een mooi gedekte dis? Uiteraard bieden wij maatwerk. Wij bieden een aantal arrangementen aan  en passen ons menu graag aan je wensen aan.

Alle arrangementen zijn beschikbaar vanaf 12 personen

Ontbijt

Begin je dag met de geur van vers brood en jus d’orange, beleg van de slager, eitjes van onze hof, muesli, yoghurt en fruit. De koffie wordt voor je gezet en de thee getrokken.

15.50 per persoon

Bourgondische lunch

Bourgondisch genieten met vers brood, diverse soorten beleg van de slager, zelfgemaakte jam, kaas van de boer uit Reijmerstok, soep en salade, fruit, zuivel, koffie en thee. Ook een lunchpakket kan via ons worden verzorgd.

Vanaf 22,50 per persoon

Bourgondisch diner

Schuif aan en laat ons het werk doen, er kan gekozen worden voor een Bourgondisch 2-, 3-, of 4-gangendiner. Het menu wordt in overleg bepaald, ook voor vegetarische maaltijden draaien wij onze hand niet om.

2-gangen vanaf 29.50 per persoon
3-gangen vanaf 35.50 per persoon

4-gangen vanaf 42,50 per persoon

Kookworkshop

Trek zelf de koksbuis aan! Een professionele chef begeleidt jullie tijdens het maken van 2-, 3-, of 4-gangen diner. Snijtechnieken, bereidingswijzen en kooktechnieken passeren de revue. Na de workshop ga je aan tafel om te genieten en de recepten krijg je mee naar huis.

Vanaf 65 per persoon

Borrel met lokale lekkernijen

Lokale producten zijn het lekkerst, ze zijn vers en van goede kwaliteit. De wijnen, bieren en hapjes komen allemaal uit de regio. Zo kunnen jullie bij aankomst of na een lange dag vergaderen samen genieten van al het moois dat Limburg ons te bieden heeft.

Vanaf 17.50 per persoon

Huur Barbecue, Grillplaten, Green Egg

Je kunt een klassieke gasbarbecue bij ons huren, twee Pyron grillplaten (op hout) of een Green Egg.
– gasbarbecue € 15,– incl. gas excl. schoonmaak € 25,–
– Pyron grillplaten (2) € 30,– excl. hout en schoonmaak
– Green egg € 80,– excl. houtshool en schoonmaak
Ook kun je een heuse barbecuechef inhuren € 35,– per uur

Bijkomende kosten

Wij zoeken een chef voor je die past bij je wensen. Ga je voor klassiek? Of wil je  vegetarisch, veganistisch of vedisch? Dat kan allemaal. Voor alle maaltijden komen er reiskosten bij voor de chef die ter plekke voor jullie kookt. Dat ligt tussen de € 10 en € 30. Alle maaltijden worden geserveerd als Walking Dinner. Wil je echt helemaal niets doen, dan adviseren we je ook een bedieningsmedewerker of een afwashulp in te huren voor € 22,50 per uur. Alle prijzen zijn excl. 9% BTW