hof de brulle icoon5
Kook atelier

Welkom in ons kookparadijs. Hier komt je passie voor koken tot volle bloei.

De ruimte die ooit als schuur gebruikt werd, is omgebouwd tot een sfeervolle professionele kookstudio. Het is iedere keer weer verwonderlijk te zien hoe groepen hier heerlijk uit hun dak gaan als ze eenmaal het schort omknopen.

Pal naast de keuken ligt de grote open lounge die als woon- en eetkamer gebruikt wordt:  een perfecte plek om diners uit te serveren voor gezelschappen. In ons kookatelier geven gepassioneerde koks als Angie, Natascha, Faezeh of Dominique de meest waanzinnige workshops waarbij al je zintuigen worden geprikkeld. Er is genoeg ruimte voor kookgroepen tot 20 personen.

Als je nog geen echte kok bent, dan is dit plek om je er een te voelen. Ons kookatelier is uitgerust met moderne apparatuur, Het acht-pits fornuis, grote keukenmachines en de professionele vaatwasser zijn slecht een greep uit de meer dan volledige keukenuitrusting. Voor de fanatieke barbecue-er is het mogelijk om een grote gasbarbecue of zelfs een Kamado grill te gebruiken.

Het kookatelier is onderdeel van de vakantiewoning, maar het is ook mogelijk om deze apart te huren, per dag of per dagdeel.