Bijzonder vergaderen

Hoe bijzonder is het als je met je team op een plek landt waar je de dagelijkse drukte even achter je kunt laten? Geen standaard kamers of conferentiezaal, maar een ruim vijf eeuwen oude hoeve die inspireert en aanzet tot creatie. Het hele pand en de 1,5 ha grote buitenhof is helemaal van jou en je teamgenoten. Er is genoeg ruimte voor een goed gesprek: aan de vergadertafel, bij het haardvuur, of hangend aan een van de kooktafels. Hier kun je doen wat je wilt. Als je in de tijdschriften wilt bladeren, een koffie of fris wilt halen of je eigen playlist wilt spelen, kan dat gewoon.

Op Hof de Brulle kun je vergaderen, brainstormen, en loungen, om het vuur in je team weer aan te wakkeren. Daarvoor hebben wij alle faciliteiten in huis. Als je beide zalen gebruikt, kun je tot circa 35 personen terecht, maar het eigenlijke maximum hangt af van de werkvorm waar je voor kiest. Voor presentaties kunnen wij de vide tussen de twee zalen ombouwen tot een heus mini-podium waarop je je collega’s in de ‘spotlights’ kunt zetten. Je huurt onze hof in z’n geheel, per dagdeel, met of zonder overnachting.

 

Als er eten op tafel staat, wordt alles anders. Je leert je collega’s op een andere manier kennen. We verwennen je graag met pure producten uit onze moestuinen of onze gaarden. Onze smul- en kookarrangementen kun je hier alvast bekijken. Maar alles-zelf-doen mag, ook zelf-koken in ons kookatelier. Bindt het schort om en geniet van elkaar of van een van onze inspirerende kookworkshops. Samen koken kan ook buiten op de grote barbecue en Kamado.

Onze faciliteiten

  • WIFI
  • (vergader)zaal 1: 10-15 personen, met groot scherm
  • (vergader)zaal 2: 10-17 personen, met groot scherm
  • Diverse break-out plekken: zalen, vide, lounge
  • Beamer met Chromecast
  • Flipovers/whiteboards (2)
  • Apple TV
  • Sonos Installatie
  • Bodemstoeltjes, meditatiekussens en -matten
Teamactiviteiten en coaching

Wil je een speciale teamactiviteit binnen of buiten? Zoals een mindfulness workshop, schapen drijven, Tai-Chi,  of werken met paarden? Dat kunnen we voor je organiseren. Teamontwikkeling blijft maatwerk. Dat geldt ook voor de facilitering van teams. Bertie, de eigenaar van deze oude hoeve, spreekt uit ervaring en begeleidt al ruim 15 jaar teams uit binnen- en buitenland. Als executive coach en Mastercoach NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) kan zij, of een van haar collega’s jullie bijeenkomst begeleiden en zorgen dat jullie communicatie en interactie nieuwe impulsen krijgt. Zij maakt met alle plezier een programma op maat, eventueel met passend testmateriaal of leuke instrumenten voor jullie teamvuur. Neem alvast een kijkje op de website van Bisschops Consult.

We willen je graag ontzorgen, maar je mag zelf ook alles van top-tot-teen regelen. Onze standaard vergaderarrangementen zijn een leidraad in onze samenwerking, want we maken je programma op maat. Wil je onze arrangementen ontvangen of meer weten? Stuur een bericht via ons contactformulier.