hof de brulle icoon7
mindfullness weekend limburg

Een mindfulness weekend in Limburg gericht op meditatie en ontspanning. Je komt helemaal tot jezelf. Tijdens een mindfulness weekend bij Hof de Brulle ervaar je de stilte om je heen en in jezelf. Je bent onderdeel van een groep, terwijl de aandacht volledig naar jezelf mag gaan.
Ben je op zoek naar een prachtige locatie om een mindfulness weekend te organiseren? Hof de Brulle biedt de mogelijkheid om een weekend te organiseren waarbij meditatie en mindfulness centraal staat. Door de karakteristieke uitstraling en de charmes van ons hof, kun je heerlijk ontspannen en tot rust komen. Bij Hof de Brulle ben je afgesloten van de bewoonde wereld en stoort niemand je, ideaal voor een mindfulness weekend in Limburg.

Mindfulness weekend Limburg
Mindfulness weekend Limburg
mindfullness weekend in Limburg

Wil je graag een meditatie en mindfulness weekend in Limburg organiseren en ben jehiervoor nog op zoek naar de perfecte locatie die rust en ontspanning uitstraalt? Hof de Brulle is de ideale plek! Het is bij ons mogelijk om de locatie af te huren om een meditatie en mindfulness weekend in Limburg te organiseren. Het grote terrein, namelijk 1,5 ha, nodigt uit om te ontspannen en de rust te accepteren. Tevens faciliteren wij een aantal handige benodigdheden zoals meditatiekussens en -matten, bodemstoelen en meditatiebankjes. De zachte, hoedende energie van deze ruimte omarmt je meteen bij binnenkomst. Een weekend om tot rust en jezelf te komen, buiten mindfulness hoort daar natuurlijke ook gezonde voeding bij. Struin door onze moestuinen en gaarden en laat je inspireren. Zoek je nog een fantasierijke kok bij het yogaweekend? Wij kunnen je daarbij ook helpen.

Hof de Brulle

Hof de Brulle herbergt een zeer ruime (meer dan 500 m2) vakantiewoning voor 26 personen met een professioneel kookatelier, een grote lounge met haard, twee sfeervolle workshopruimtes en 12 kamers. De Brulle is nu een plek waar mensen elkaar ontmoeten voor vakantie, maar ook voor kleinschalige intieme bijeenkomsten, trainingen, vergaderingen, workshops en zakelijke gelegenheden. De huidige eigenaren hebben het pand gedurende 10 jaar met veel liefde grondig en vakkundig gerenoveerd en het omliggend cultuurlandschap hersteld. De transformatie van de oude carréhoeve was ingrijpend, maar de essentie is gelukkig gebleven. Overal waar je binnenstapt, merk je de charmes van de hoeve op.