Adres

Breulsweg 3,
6321 EK Wijlre
hof de brulle icoon10
Huisreglement Hof de Brulle | Beaujean Vacances

1. Gelieve de meubels niet te verplaatsen. Dit kan leiden tot schade aan meubels en vloeren. Wij brengen u kosten in rekening voor schade en het terugplaatsen van meubels.
2. Geen ruimten of kasten openen die met een sleutel zijn afgesloten en dus voor privédoeleinden bestemd zijn.
3. Niets in de toiletten, badkuipen, wastafels of andere afvoeren werpen (geen tampons, maandverbanden, luiers, inlegkruisjes). Verder geen milieuschadelijke schoonmaakmiddelen zoals chloor e.d., vetten en etensresten in de afvoer of in de toiletten werpen. Dit veroorzaakt ernstige verstoppingen!
4. Gebruik altijd linnengoed op de bedden. Mocht u dit nalaten, dan worden de reinigingskosten van de kussens, dekens en matrassen bij u in rekening gebracht.
5. De houtkachel mag u alleen gebruiken als de afzuiging in de keuken uitstaat. Hout wordt op bestelling voor u klaargezet. Het is niet toegestaan zelf hout te pakken.
6. Honden en huisdieren mogen niet op de banken of bedden liggen en zijn buiten altijd aangelijnd. Huisdieren mogen niet op de slaapkamers.
7. Respecteer de tuin. Het is verboden fruit en groenten te oogsten, noten of eieren te rapen. Auto’s mogen niet op het gazon. Overnachten in tenten of caravans op ons terrein is niet toegestaan.
8. Zorg dat u geen overlast veroorzaakt voor bewoners en omwoners. Houdt u aan de regel dat het na 22.00 uur ´s avonds rustig is. De Binnenhof is onze fluisterhof. Hier niet spelen of bellen.
9. Het is zonder overleg niet toegestaan (eigen) muziekinstallaties en of versterkers binnen of buiten het gebouw te gebruiken. De muziekinstallatie van de accommodatie mag enkel binnen worden gebruikt. Het geluidsniveau daarvan mag buiten geen overlast veroorzaken. Na 22.00 moeten ramen en deuren gesloten blijven, dient de muziek op een aangepast niveau te worden gezet en mag er geen buitenactiviteiten zijn gepaard met geluid.
10. Het is niet toegestaan om binnen te roken. Uw peuken buiten graag opruimen.
11. Onze Hoeve ligt in een no-fly-zone. Drones zijn niet toegestaan.
12. Gasten mogen alleen na aanmelding bij ons verblijven.
13. Fietsen en fietsschoenen zijn nergens in de woning toegestaan vanwege schade aan trappen en vloeren en wanden.
14. Kaarsen, drank- en eetwaren zijn niet toegestaan in de slaapvertrekken.
15. De toegangstrap naar en de zalen 1ste verdieping mag u niet gebruiken tenzij dat is afgesproken.
16. Indien u uw auto zonder toestemming oplaadt wordt hier per keer € 50,- voor in rekening gebracht boven op de gemaakte elektrische kosten.
17. Meldt eventuele onvolkomenheden direct bij aankomst en of binnen 12 uur aan de beheerder of eigenaar, zodat u aan het eind van het verblijf niet aansprakelijk gesteld wordt. Ontstane schades tijdens uw verblijf, meld u voor vertrek, zodat het huis voor de volgende gasten op orde kan worden gebracht. Beschadigingen worden tegen nieuwwaarde berekend.
18. Bij vertrek laat u de woning achter zoals aangegeven in ‘Checklist voor vertrek’. Voor het afvoeren van vuilnis volgt u de ‘afvalwijzer’
19. Eventuele klachten dient u meteen (uiterlijk binnen 12 uur) na constatering te melden aan de beheerder. Indien de klacht binnen 24 uur na melding niet naar tevredenheid is opgelost. Indien u heeft geboekt bij Beaujean Vacances dient u hen uiterlijk binnen 48 uur te contacteren.
20. Indien een klacht na overleg met de eigenaar of beheerder en Beaujean Vacances, ter plaatse niet naar tevredenheid kan worden opgelost, dan kunt u binnen 30 dagen na terugkomst, uitsluitend schriftelijk een klacht indienen bij Beaujean Vacances.