Adres

Breulsweg 3,
6321 EK Wijlre
map-marker
Routebeschrijving en Parkeren Hof de Brulle

Volgens svp onderstaande route. Anders eindig je voor een gesloten poort aan de verkeerde kant van de hoeve.

Routebeschrijving auto

Met de auto

Je parkeert je auto via de ingang aan de achterzijde van de hoeve. Daarvoor rijd je via de Breulsweg of Frombergerweg naar de Akerstraat, een smalle verharde holle weg. Aan het einde daarvan ligt de oprit naar de oprijlaan. Vanaf de oprit volgt je circa 200 meter een onverharde weg. Het parkeerterrein ligt aan het eind links. Klik op je telefoon op deze navigatielink van Google Maps.
Auto’s met heel veel boodschappen of spullen (koks, cateraars, trainers) kunnen aan de zijkant van de hoeve laden en lossen. De ingang naar de zijkant ligt aan de voorzijde van de hoeve. De zwarte poort kun je opendraaien. Wil je na het uitladen je auto parkeren op het parkeerterrein en de zwarte poort weer dichtdraaien ivm de dieren.

Met de trein of taxi

Je neemt vanuit Heerlen of Maastricht de stoptrein richting Valkenburg/Schin op Geul. Zowel in Heerlen als Maastricht is er een goede aansluiting op de intercity vanaf het noorden. Vanuit het station Schin op Geul loop je naar beneden richting Kerk. Bij het kruispunt vóór de kerk ga je linksaf, deze weg loopt schuin naar beneden, je loopt langs hotel Op de Beek. Bij de provinciale weg ga je linksaf. Deze weg vervolg je. Na een paar km kom je in het gehucht Etenaken. De eerste weg daar laat je links liggen, de tweede weg links sla je in. Dat is de Breulsweg. Hof de Brulle, een grote witte boerderij kun je daar niet missen! Voor de ingang van Hof de Brulle volg je de oprit aan de rechterkant. De zwarte poort kun je opendraaien (daarna graag weer dichtdoen) Rechtsom de hoek zie je een witte deur.

Routebeschrijving trein