hof de brulle icoon9
Reserveren vakantiewoning

Voor de boekingen voor onze bijzondere vakantiewoning werken wij samen met Beaujean Vacances. Service staat bij hen hoog in het vaandel. Zij kunnen je alles vertellen over onze Hof. Als je op onderstaande agenda klikt kun je meteen zien wat er nog vrij is en kun je ook online reserveren.

boeking aangepast
hof de brulle icoon10
Reserveren vergaderingen, workshops, yoga en retreats

Voor vergaderingen, teamsessies, Yoga, Wellness retraites en workshops boek je rechtstreeks bij ons. Wij maken graag een aanbod op maat. In een persoonlijk contact kunnen we goed aftasten waar je naar op zoek bent. Je kunt ons bellen +31 (0)621664907 of vul onderstaand contactformulier in.

    We hebben nog maar beperkte beschikbaarheid!

    Voor dit jaar is het weekend van 1 december nog vrij. Voor het najaar hebben wij nog een aantal midweken ter beschikking. Om teleurstelling te voorkomen raden we je aan om voor 2024 je verblijf bij ons ruim op tijd te reserveren.

    Meedoen aan een verwenweekend?

    Wil je even helemaal niets doen en je lekker laten verwennen? Het aanbod aan activiteiten op Hof de Brulle is breed en gevarieerd: van een week ayurvedisch koken tot retreats, mindfulness, lichaamswerk en yoga. Voor veel trainers, coaches en opleiders die hier hun evenementen organiseren is de Hof inmiddels een tweede ‘thuis’. Laat je net als hen inspireren door wat je hoort, ziet en voelt. Als je op onderstaande evenementen klikt, kom je direct bij de professionals terecht die al dit moois organiseren.