hof de brulle icoon7
hof de brulle icoon7
Yogaweekend in Limburg

Een weekend in het teken van yoga en ontspanning, helemaal tot rust komen. Tijdens een yogavakantie in Limburg laat je even alles los, zowel het zorgen voor als het zorgen om. Bij Hof de Brulle is het mogelijk om onze locatie te huren voor een yogaweekend in Limburg.

Door de aardse charme van ons hof, gelegen in het prachtige Limburg, kun je bij ons het totaalpakket vinden om heerlijk tot rust te komen. Bij Hof de Brulle ben je afgesloten van de bewoonde wereld en stoort niemand je, ideaal voor het organiseren van een yogaweekend waarbij je helemaal tot ontspanning en jezelf kunt komen. Even helemaal weg van het dagelijkse leven.

Mindfulness weekend Limburg
Mindfulness weekend Limburg
Yogaretreat in Limburg

Organiseer je een yogaweekend en zoek je hier nog de perfecte locatie voor? Bij Hof de Brulle is het mogelijk om de locatie af te huren om een yogaweekend in het prachtige Limburg te organiseren. Het 1,5 ha grote terrein nodigt uit om in alle vroegte te dauwtrappen en je eerste ochtendritueel te doen: yoga, meditatie, Tai Chi, QiGong etc.

Bij ons zijn meditatiekussens en -matten, bodemstoelen en meditatiebankjes. De zachte, hoedende energie van deze ruimte omarmt je meteen bij binnenkomst. Binnen vier muren en tegelijkertijd verbonden met de natuur.

Verdere activiteiten om tot rust te komen

Een weekend om tot rust en jezelf te komen, buiten yoga hoort daar natuurlijke ook gezonde voeding bij. Struin door onze moestuinen en gaarden en laat je inspireren. Zoek je nog een fantasierijke kok bij je yogaretreat in Limburg? Wij kunnen je daarbij ook helpen. We kunnen je ook helpen aan volledige retraites in Limburg of mindfulness weekenden in Limburg. Bekijk de pagina’s voor meer informatie.

Yogavakantie in Limburg in Hof de Brulle

Hof de Brulle herbergt een zeer ruime (meer dan 500 m2) vakantiewoning voor 28 personen. De hoeve is uitgerust met een professioneel kookatelier, een grote lounge met haard, twee sfeervolle workshopruimtes en 12 kamers. De Brulle is nu een plek waar mensen elkaar ontmoeten voor vakantie, maar ook voor kleinschalige intieme bijeenkomsten, trainingen, vergaderingen, workshops en andere zakelijke gelegenheden.

De huidige eigenaren hebben het pand gedurende 10 jaar met veel liefde grondig en vakkundig gerenoveerd en het omliggend cultuurlandschap hersteld. De transformatie van de oude carréhoeve was ingrijpend, maar de essentie is gelukkig gebleven. Overal waar je binnenstapt, adem je geschiedenis in. Zelfs onder de douche zie je de eeuwenoude balken.