hof de brulle icoon10
Retraite in Limburg bij Hof de Brulle

Een weekend in het teken van rust en ontspanning, even helemaal tot jezelf komen in Limburg. Lijkt jou dat wat? Hof de Brulle, gelegen in Zuid-Limburg, is de ideale plek om een retraite weekend te organiseren. Tijdens het verblijf in Hof de Brulle ben je even volledig afgesloten van de bewoonde wereld en kan niemand je storen. Even helemaal weg van het dagelijkse leven. Hof de Brulle ligt midden in de natuur en vanuit de vijf eeuwen oude hoeve geniet je van prachtige uitzichten. Hoe bijzonder is dat? Bij interesse of verdere vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord.

Gezellig terras tuin
Retraite bij Hof de Brulle

Wil je graag een retraite weekend organiseren in Limburg en zoek je hier nog de perfecte locatie voor? Bij Hof de Brulle is het mogelijk om de hoeve af te huren voor het organiseren van een retraite in het prachtige Zuid-Limburg. Het 1,5 ha grote terrein nodigt uit om in alle vroegte te dauwtrappen en bezig te zijn met ontspannende ochtendrituelen. De zachte, hoedende energie van deze ruimte omarmt je meteen bij binnenkomst. Binnen vier muren en tegelijkertijd verbonden met de natuur.

Een weekend om te ontspannen en tot jezelf te komen, hier hoort natuurlijk ook gezonde voeding bij. Bij Hof de Brulle hebben wij moestuinen en gaarden waar je inspiratie kunt opdoen.

Om een retraite in Limburg te organiseren bij Hof de Brulle hebben wij al een aantal dingen voor je geregeld. Zo zijn er bij ons meditatiekussens en matten, bodemstoelen en meditatiebankjes. Zoek je nog een fantasierijke kok bij het retraite weekend? Ook daar kunnen wij je bij helpen.

Hof de Brulle Retraite

Hoe bijzonder is het als je met je team op een plek beland waar je de dagelijkse drukte even achter je kunt laten en in de buitenlucht aan de slag kan gaan? Geen standaard kamers of conferentiezaal, maar een ruim vijf eeuwen oude hoeve die inspireert en aanzet tot creatie. Verder is het ook mogelijk om het 1,5 ha terrein af te huren voor andere zakelijke gelegenheden.

Hof de Brulle herbergt een zeer ruime (meer dan 500 m2) vakantiewoning voor 26 personen met een professioneel kookatelier, een grote lounge met haard, twee sfeervolle workshopruimtes en 12 kamers. Het is een perfecte plek om te vergaderen in Zuid-Limburg. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten voor vakantie, maar ook voor werk en ontspanning. Denk naast retraite bijvoorbeeld ook aan een Yoga weekend, mindfulness weekenden, als teambuilding. De huidige eigenaren hebben het pand gedurende 10 jaar met veel liefde gerenoveerd en het omliggende cultuurlandschap hersteld. De transformatie van de oude carréhoeve was ingrijpend, maar de karakteristieke eigenschappen zijn behouden.

Wil je dus een retraite locatie huren? Of een locatie voor yoga in Zuid Limburg? Dan ben je bij Hof de Brulle aan het juiste adres. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie!