hof de brulle icoon12
Teambuilding Heuvelland
Hof de Brulle Limburg

Hoe bijzonder is het als je met je team op een bijzondere plek in het Limburgse Heuvelland de dagelijkse drukte even achter je kunt laten? Geen standaard kamers of conferentiezaal, maar een ruim vijf eeuwen oude hoeve die inspireert en aanzet tot creatie. In het prachtige Heuvelland ligt Hof de Brulle, de ideale locatie voor teambuilding.

De oude hoeve en de 1,5 ha grote buitenhof ligt midden in het 5 sterren Heuvelland. Dat is allemaal even helemaal van jou en je teamgenoten. Je huurt de Hof namelijk exclusief. Er is genoeg ruimte voor een goed gesprek: aan de vergadertafel, bij het haardvuur, of hangend aan een van de kooktafels. Hier kun je doen wat je wilt. Als je in de tijdschriften wilt bladeren, een koffie of fris wilt halen of je eigen playlist wilt spelen, kan dat gewoon.

Je kunt op deze eeuwenoude plek huren voor teambuilding, vergaderingen, brainstormsessies, presentaties. Alles om de energie in je team aan te wakkeren en te versterken. Daarvoor zijn alle faciliteiten aanwezig. Teambuilding buiten met zicht op het heuvelland? Dat kan in de 1,5 hectare grote buitenhof. Je huurt deze prachtige hoeve in z’n geheel, per dagdeel, met of zonder overnachting. Interesse of vragen over de teambuilding op het heuvelland? Neem dan contact met ons op en wij helpen jou graag verder.

Teambuilding in het Heuvelland bij Hof de Brulle

Wil jij verder met je team en aan de slag gaan in het prachtige Heuvelland? Zoals gezegd, zowel binnen als buiten activiteiten zijn bij Hof de Brulle mogelijk. Denk hierbij aan een mindfulness workshop, schapen drijven, Tai-Chi of werken met paarden. Dat geldt ook voor de facilitering van teams. Bertie, de eigenaar van deze oude hoeve, spreekt uit ervaring en verzorgt al ruim 15 jaar teambuilding in het Heuvelland in opdracht van bedrijven uit binnen- en buitenland.

Hof de Brulle

Teambuilding blijft maatwerk. Op Hof de Brulle kan werkelijk alles. Je kunt volledig worden ontzorgt, maar je mag zelf ook alles van top-tot-teen regelen. De standaard vergaderarrangementen zijn slechts een leidraad in de samenwerking. Je kunt een sfeerimpressie bekijken bij onze zakelijke gelegenheden.

Hof de Brulle herbergt een zeer ruime (meer dan 500 m2) vakantiewoning voor 28 personen met een professioneel kookatelier, een grote lounge met haard, twee sfeervolle workshopruimtes en 13 kamers.
Het is een perfecte plek om te vergaderen in Zuid-Limburg. Hier ontmoeten mensen elkaar voor vakantie, maar ook voor werk en ontspanning. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding in het Heuvelland, of als retraite.

De oude hoeve is met veel liefde gerenoveerd en de 1,5 ha grote buitenhof, die onderdeel is van het 5 sterren Heuvellandschap, is weer ingericht als een oorspronkelijk Limburgs cultuurlandschap. De transformatie van de oude carréhoeve was ingrijpend, maar de karakteristieke eigenschappen zijn gelukkig behouden en zelfs benadrukt.