hof de brulle icoon10
Teambuilding in Limburg

Hoe mooi is het als je met je team op een bijzondere locatie in Limburg de dagelijkse drukte even achter je kunt laten? Geen standaard kamers of conferentiezaal, maar een ruim vijf eeuwen oude hoeve die inspireert en aanzet tot creatie. In het prachtige Zuid Limburgse heuvellandschap ligt Hof de Brulle, de ideale plek voor teambuilding in Limburg.

De oude hoeve en de 1,5 ha grote buitenhof ligt midden in Limburg. Dat is allemaal even helemaal van jou en je teamgenoten. Je huurt de Hof namelijk exclusief. Er is genoeg ruimte voor een goed gesprek: aan de vergadertafel, bij het haardvuur, of hangend aan een van de kooktafels. Hier kun je doen wat je wilt. Als je in de tijdschriften wilt bladeren, een koffie of fris wilt halen of je eigen playlist wilt spelen, kan dat gewoon.

Je kunt op deze eeuwenoude plek huren voor teambuilding, vergaderingen, brainstormsessies, presentaties. Alles om de energie in je team aan te wakkeren en te versterken. Daarvoor zijn alle faciliteiten aanwezig.  Dankzij de 1,5 hectare grote buitenhof is teambuilding op een bijzondere buitenlocatie in Limburg hier mogelijk. Je huurt deze prachtige hoeve per dagdeel, met of zonder overnachting. Heb je interesse of nog verdere vragen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij iets voor jou kunnen betekenen.

Buiten vergaderen
Teambuilding in Limburg bij Hof de Brulle

Wil jij een speciale teambuildingactiviteit organiseren in Limburg? Zoals gezegd, Op deze plek is alles mogelijk, zoals binnen activiteiten als buitenactiviteiten. Denk aan een mindfulness workshop, schapen drijven, Tai-Chi of werken met paarden. Dat geldt ook voor de facilitering van teams. Bertie, de eigenaar van deze oude hoeve, spreekt uit ervaring en verzorgt al ruim 15 jaar teambuilding in opdracht van bedrijven uit binnen- en buitenland.

Hof de Brulle teambuilding

Teambuilding blijft maatwerk. Op Hof de Brulle kan werkelijk alles. Je kunt volledig worden ontzorgt, maar je mag zelf ook alles van top-tot-teen regelen. De standaard vergaderarrangementen zijn slechts een leidraad in de samenwerking. Kijk op zakelijke gelegenheden voor een indruk.

Hof de Brulle herbergt een zeer ruime (meer dan 500 m2) vakantiewoning voor 28 personen met een professioneel kookatelier, een grote lounge met haard, twee sfeervolle workshopruimtes en 13 kamers.

Het is een perfecte plek om te vergaderen in Zuid-Limburg of een werkvakantie te organiseren! Hier ontmoeten mensen elkaar voor vakantie, maar ook voor werk en ontspanning. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding in het Heuvellandof als retraite.

De oude hoeve is met veel liefde gerenoveerd en de 1,5 ha grote buitenhof, die onderdeel is van het 5 sterren Heuvellandschap, is weer ingericht als een oorspronkelijk Limburgs cultuurlandschap. De transformatie van de oude carréhoeve was ingrijpend, maar de karakteristieke eigenschappen zijn gelukkig behouden en zelfs benadrukt.

Teambuilding activiteiten Limburg

Een Verkwikkend Avontuur voor Teambuilding in Limburg.

Stap samen uit jullie comfortzone tijdens een spannende groepsactiviteiten in Limburg. Werk samen om obstakels te overwinnen, hoogtes te trotseren en grenzen te verleggen. Deze uitdagende activiteiten bevorderen niet alleen vertrouwen en communicatie, maar ook leiderschap en probleemoplossende vaardigheden.

Voor teams die de voorkeur geven aan een meer ontspannen omgeving, biedt de prachtige natuur van Limburg volop mogelijkheden. Maak een verkwikkende wandeling door het Nationaal Park Hoge Kempen, waar adembenemende landschappen en rustige paden je de gelegenheid bieden om te reflecteren en te verbinden. Of ga op een avontuurlijke mountainbiketocht en verken de glooiende heuvels en charmante dorpjes van Limburg.

Naast de natuurlijke schoonheid van de regio biedt Limburg ook culturele en culinaire hoogtepunten. Doe mee aan een traditionele kookworkshop en leer de geheimen van de lokale keuken kennen. Ontdek samen de rijke geschiedenis en architectuur tijdens een stadswandeling door pittoreske stad van Maastricht of Valkenburg.