yoga limburg
Yoga en Mindfulness

Houd met lichte inspanning je lijf en geest in balans. Blijf fit, soepel en ontspannen door te werken aan je geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Door de aardse charme van onze hof kun je hier landen bij jezelf, heerlijk ontspannen en tot rust komen. Op ons buitenterrein ben je afgesloten van de bewoonde wereld en stoort niemand je. Het 1,5 ha grote terrein nodigt uit om in alle vroegte te dauwtrappen en je eerste ochtendritueel te doen: yoga, meditatie, Tai Chi, QiGong………

Genieten van de aardse omgeving met de meest moderne voorzieningen

De grote zaal op de eerste verdieping is volledig ingericht om te gebruiken voor yoga,  mindfulness en retreats. Er zijn meditatiekussens en -matten, bodemstoelen en meditatiebankjes. De zachte, hoedende energie van deze ruimte omarmt je meteen bij binnenkomst. Binnen vier muren en tegelijkertijd verbonden met de natuur die deze oude hof omringt. Deze en de andere zaal kun je los huren, of in combinatie met de rest van onze hof.

Bij een gezond lijf en een gezonde geest hoort gezonde voeding. Struin door onze moestuinen en gaarden en laat je inspireren. Organiseer je een yogaweekend en zoek je daarvoor nog een fantasierijke kok? Dan kunnen we je daarbij helpen.