hof de brulle icoon7
Yoga en Mindfulness

Even tot jezelf komen met een mindfulness weekend in Limburg? Houd met lichte inspanning je lijf en geest in balans. Blijf fit, soepel en ontspannen door te werken aan je geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Door de aardse charme van onze hof kun je hier landen bij jezelf, heerlijk ontspannen en tot rust komen. Op ons buitenterrein ben je afgesloten van de bewoonde wereld en stoort niemand je. Het 1,5 ha grote terrein nodigt uit om in alle vroegte te dauwtrappen en je eerste ochtendritueel te doen: yoga, meditatie, Tai Chi, QiGong………

Ben je nu geïnteresseerd geraakt om een weekend lang je lijf en geest te verbinden? Neem dan contact met ons op, zodat wij jou kunnen voorzien van een ontspannen weekend.

Genieten van de aardse omgeving met de meest moderne voorzieningen

De grote zaal op de eerste verdieping is volledig ingericht om te gebruiken voor yoga, mindfulness en retraites. Er zijn meditatiekussens en -matten, bodemstoelen en meditatiebankjes. De zachte, hoedende energie van deze ruimte omarmt je meteen bij binnenkomst. Binnen vier muren en tegelijkertijd verbonden met de natuur die deze oude hof omringt. Deze en de andere zaal kun je los huren, of in combinatie met de rest van onze hof.

Bij een gezond lijf en een gezonde geest hoort gezonde voeding. Struin door onze moestuinen en gaarden en laat je inspireren. Organiseer je een yoga en mindfulness weekend in Limburg en zoek je daarvoor nog een fantasierijke kok? Dan kunnen we je daarbij helpen.

Ontdek wat Hof de Brulle nog meer te bieden heeft. Op onze prachtige locatie kun je terecht om met jouw team inspiratie op te doen door middel van bijvoorbeeld buiten vergaderen of teambuilding.