hof de brulle icoon12
Buiten vergaderen
Buiten vergaderen

Op neutraal terrein worden de beste besluiten genomen en komt iedereen meer tot zijn recht. Teamleden voelen zich gelijkwaardig en laten zichzelf zien. Ben jij op zoek naar een inspirerende locatie om buiten te vergaderen in de frisse lucht? Bij Hof de Brulle, in Wijlre Zuid-Limburg, is veel mogelijk: van een Lean Six Sigma meeting tot samen schapen drijven. Door het buiten vergaderen en de historische omgeving bij Hof de Brulle raak je gegarandeerd geïnspireerd. Bij interesse kan je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij jouw verblijf bij Hof de Brulle.

Voordelen buiten vergaderen

Vergaderen, wat is het nou precies? Je zit bij elkaar en praat over lopende zaken of dat ene project. Je voert eindeloze discussies over inhoudelijke onderwerpen? Als er veel wordt vergadert in dezelfde setting, verval je al snel in een routine, verlies je focus en kun je niet meer gemakkelijk zien waar het echt over gaat. Het is een uitdaging om op kantoor de vergadersleur te doorbreken en te werken aan gezamenlijke doelen. Want hoe vaak betrap je je er niet op dat je in je hoofd meer bezig bent met die stapel die nog op je bureau wacht of die inbox vol ongeduldige mails?

Een nieuwe setting bevordert de samenwerking en vooral ook de focus op gezamenlijk doelen. Het voordeel van buiten vergaderen is dat de creativiteit stijgt. Bij wandelend vergaderen stijgt je creatieve denkvermogen zelfs gemiddeld 60 procent. Buiten zijn er veel minder afleidingen, het vergaderen wordt direct productiever.

Buiten vergaderen bij Hof de Brulle

Hoe bijzonder is het als je met jouw team op een plek landt waar je de dagelijkse drukte even achter je kunt laten en in de buitenlucht aan de slag kan? Geen standaard kamers of conferentiezaal, maar een ruim vijf eeuwen oude hoeve die inspireert en aanzet tot creatie. Op het 1,5 ha grote buitenterrein kun je diverse outdoor activiteiten ondernemen: schapen drijven, ouderwets touwtrekken, schermen, boksen, Tai-Chi. En bij slecht weer kan het meeste ook binnen, in een van de prachtige zalen. Je kunt een sfeerimpressie bekijken bij onze zakelijke gelegenheden.

Hof de Brulle herbergt een zeer ruime (meer dan 500 m2) vakantiewoning voor 28 personen met een professioneel kookatelier, een grote lounge met haard, twee sfeervolle workshopruimtes en 13 kamers.
Het is een perfecte plek om te vergaderen in Zuid-Limburg of misschien wel een werkvakantie te organiseren! Hier ontmoeten mensen elkaar voor vakantie, maar ook voor werk en ontspanning. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding in het Heuvelland, of als retraite.

De oude hoeve is met veel liefde gerenoveerd. De 1,5 ha grote buitenhof, die onderdeel is van het 5 sterren Heuvellandschap, is weer ingericht als een oorspronkelijk Limburgs cultuurlandschap. De transformatie van de oude carréhoeve was ingrijpend, maar de karakteristieke eigenschappen zijn gelukkig behouden en zelfs benadrukt.